Silkeborg Ry Golfklub siger farvel til den kommercielle direktør

Silkeborg Ry Golfklub opsiger samarbejdet med kommerciel direktør Thomas Klostergaard.

Artiklens øverste billede
Silkeborg Ry Golfklub siger farvel til kommerciel direktør Thomas Klostergaard. Arkivfoto.

Silkeborg Ry Golfklub er en af mange golfklubber i Danmark, der er begyndt at kunne mærke den økonomiske krise i samfundet. Udsigten til en usikker fremtid med en truende recession, buldrende inflation, ekstraordinære driftsomkostninger og en vigende tilgang af golfspillere har fået klubben til at opsige samarbejdet med den kommercielle direktør, Thomas Klostergaard.

»Vi er ganske vist en klub, der er godt polstret til fremtiden, men når vi tager vanskelige beslutninger af denne karakter, er det for at udvise rettidig omhu,« siger formand Poul Hansen i en pressemeddelelse.

De økonomiske vilkår er imidlertid ændret radikalt, og organisationen skal derfor tilrettes til den nye virkelighed. Da vi forventer, at vi i en længere periode fremover vil se en vigende tilgang af golfspillere samtidig med stadig stigende omkostninger, ønsker vi en fladere organisation med fokus på driften.

Poul Hansen, formand

Formanden lægger samtidig op til en justering af klubbens ledelsesstruktur.

»Da Thomas Klostergaard blev ansat i februar, var det en innovativ og visionær profil, der var behov for i golfklubben. De økonomiske vilkår er imidlertid ændret radikalt, og organisationen skal derfor tilrettes til den nye virkelighed. Da vi forventer, at vi i en længere periode fremover vil se en vigende tilgang af golfspillere samtidig med stadig stigende omkostninger, ønsker vi en fladere organisation med fokus på driften. Vi vil dog samtidig fortsat have fokus på at kunne levere den høje kvalitet, vi er kendt for, både når det gælder vores baner og service til medlemmer, sponsorer og gæster, lyder det fra Poul Hansen.

Han henviser desuden til konstant øgede omkostninger på driften.

»Vi mærker helt naturligt de stigende omkostninger, når vi køber ind til driften af klubben. Men vi kan desværre også se det på medlemsudviklingen. For første gang i 10 år har vi oplevet en netto tilbagegang i medlemstallet, og når kontingenterne i klubben tegner sig for omkring 85 pct. af de samlede indtægter, påvirker det os naturligvis. Det er i øvrigt vores erfaring fra finanskrisen for en halv snes år siden, at golfbranchen kun har set begyndelsen på den økonomiske opstramning i samfundet, siger formanden, der tidligere i år på bestyrelsens vegne kunne bebude en ekstraordinær stigning i kontingentet,« lyder det fra formanden.

Poul Hansen fortsætter:

»I august besluttede vi at lade kontingentet stige mere end det oprindeligt budgetterede, men det er en stigning, der ikke dækker hele inflationstakten og de øgede omkostninger vi allerede ser nu. Vi kan som ansvarlig ledelse og bestyrelse ikke lade vores medlemmer betale for alle de ekstraordinære prisstigninger. Vi analyserer løbende, hvordan vi kan trimme vores omkostninger og organisation bedst muligt. Det er som en konsekvens af dette, at vi desværre må opsige samarbejdet med Thomas Klostergaard, siger Poul Hansen, der samtidigt benytter lejligheden til at sige Thomas Klostergaard tusind tak for den indsats, han har gjort for Silkeborg Ry Golfklub.«

For at give Thomas Klostergaard de bedste muligheder for at finde en ny stilling er det aftalt, at han fratræder umiddelbart i forlængelse af opsigelsen.

kfp

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.