Nyt U17 talentfodbold setup i Østjylland

Skanderborg kommer med ny fodbold talentsatsning på U17 årgangen fra sommeren 2022.

Artiklens øverste billede
Målet med projektet er at fastholde og udvikle de bedste U17 spillere i Skanderborg og omegns kommunerne med fokus på Uddannelse, Trivsel og Spillerudvikling. Foto: Presse

Som en del af Skanderborg Ungdomsskole og FC Skanderborg starter Fodboldlinjen.dk nu U17 Liga 1 Fodboldlinjen op med seks træninger, to styrketræninger og kampe i DBU U17 liga 1 og Skoleligaen.

Dertil et stærkt og erfarent trænerteam med UEFA A trænerlicens og spiller/trænererfaring fra talentudviklingsklubber kombineret med en uddannelse på Danmarks største 10. klassecenter UCS10 i Skanderborg.

Vi har mange dygtige spiller i og omkring Skanderborg. Vi tror på at et samarbejde med UCS10 bringer os tættere på drømmen om et campusmiljø, der kan fastholde de unge mennesker i at dyrke deres sport i en periode af deres liv, hvor der er mange andre sociale tilbud.

Jens Højmark Formand, FC Skanderborg

Stor talentmasse

»Vi har mange dygtige spiller i og omkring Skanderborg. En del af vores strategi i FC Skanderborg er at opbygge et miljø baseret på fællesskab, udvikling, engagement og glæde,« siger formand for FC Skanderborg, Jens Højmark og fortsætter:

»Vi tror på at et samarbejde med UCS10 bringer os tættere på drømmen om et campusmiljø, der kan fastholde de unge mennesker i at dyrke deres sport i en periode af deres liv, hvor der er mange andre sociale tilbud. Ydermere tror vi på, at vi kan højne kvaliteten af talentmassen i Skanderborg, hvis vi sikrer et fodboldmæssigt stærkt miljø ved at tilbyde et godt produkt. Det tror vi på bliver en realitet i samarbejdet om U17 med UCS10.«

Fodboldlinjen.dk ønsker at skabe endnu flere lokale spillere, som kan lykkes på højeste nationale og i nogle tilfælde også internationale niveau:

»Vi har hvert år lokale spillere fra Skanderborg og Østjylland, som skifter til AGF, Silkeborg og lykkes som både landsholdsspiller på U17, U19 og Superligaspiller eller lykkes internationalt. Vi ønsker at skabe endnu flere af disse lokale spillere, som kan lykkes på højeste nationale og i nogle tilfælde også internationale niveau. Det kommer vi helt sikkert til med dette nye setup for U17 spillerne,« siger Rasmus Skibsted Sørensen, der er projektleder på Fodboldlinjen.dk.

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.