Katrine Larson fortsætter i den grønne trøje

Katrine Larson har sagt ja til at blive endnu en sæson i Skanderborg.

Artiklens øverste billede
Katrine Larson tager til sommer fat på sin tredje sæson i hendes anden periode i Skanderborg. Pressefoto

Katrine Larson har forlænget sin aftale med Skanderborg Håndbold om endnu en sæson, og dermed er truppen til den kommende sæson på plads.

Vi har taget et stort skridt i den her sæson som hold. Vi har i højere grad end tidligere fået opbygget noget vindermentalitet – naturligvis uden at gå på kompromis med hårdt arbejde og fight.

Katrine Larson

Ifølge cheftræner Jeppe Vestergaard har Katrine Larson taget stor del i at opbygge det hold som gennem det sidst halvandet år har været igennem en stor udvikling.

»Jeg er virkelig glad for at Katrine bliver endnu en sæson og fortsætter det projekt, vi arbejder med her. Katrine er med sin indstilling og seriøsitet virkelig med til at bidrage til den kultur vi har fået opbygget. Derudover er Katrine meget vigtig for vores angrebsspil, hvor hun bidrager med enormt meget fart og flow. Katrine er om nogen rygraden i vores kollektive spil og er god til at minde om, at vores angreb er meget farligt, når vi spiller sammen. Katrine kommer med en stor spilforståelse og er med sin stille facon en god leder og grundpille på det hold, vi har. Derfor glæder jeg mig meget til at fortsætte samarbejdet,« understreger cheftræneren.

Katrine Larson tager til sommer fat på sin tredje sæson i hendes anden periode i Skanderborg. PressefotoOm sit valg af endnu en sæson i Skanderborg siger Katrine Larson:

»Jeg har valgt at forlænge med Skanderborg Håndbold, fordi jeg elsker at være i klubben og på holdet. Dét sammenhold er uvurderligt for mig i forhold til at være i trygge rammer, hvor der er plads til at prøve ting af og udvikle sig. Derudover synes jeg, vi har taget et stort skridt i den her sæson som hold. Vi har i højere grad end tidligere fået opbygget noget vindermentalitet – naturligvis uden at gå på kompromis med hårdt arbejde og fight. Derfor ser jeg meget frem til, hvad resten af sæsonen kan bringe os, og jeg glæder mig allerede til at fortsætte udviklingen i 22/23.«

bo

Læs også

Del artiklen