To trillingebrødre indstillet til pris

Hverdagens håndboldhelte i Hørning Håndbold hedder Simon og Rasmus.

Artiklens øverste billede
Rasmus (th) og Simon Due . Foto: Chris Ranzau

Hvert år hylder Dansk Håndbold Forbund og AutoPartner en frivillig ildsjæl, som gør en ekstraordinær indsats for håndboldklubber, foreninger og medlemmer.

Udover æren, modtager vindere 20.000 kroner, hvoraf den ene halvdel går til vinderen selv, mens den anden halvdel tilfalder den respektive klub.

Brænder for foreningen

Simon og Rasmus Due indstilles sammen til Håndboldens hverdagshelt(e), da de er nærmest uadskillige. Simon og Rasmus er ud af en trillingeflok og kom til Hørning Håndbold for godt 10 år siden.

De blev hurtigt integreret i klubben, og det viste sig, at Hørning Håndbold havde fået et par nye medlemmer, som brændte for foreningslivet, lyder det i en pressemeddelelse fra Hørning Håndbold.

De er begge ekstremt vellidte og har en store ære i det sociale fællesskab.

Indstilling fra Hørning Håndbold

»Det er ikke altid synligt, hvor stor en energi, der lægges i det frivillige arbejde, men de to unge mænd, som i dag er 27 år, er nogen, man kan regne med, og de har stor andel i Hørning Håndbolds DNA.

De har gennem årene ofte haft både en årgang i ungdomsrækkerne og derudover fundet tid til at være seniortrænere for vores 3. og 4. herrehold. De er begge ekstremt vellidte og har en store ære i det sociale fællesskab.

Med deres smittende humør og enorme tjenstvillighed i forbindelse med sociale arrangementer i seniorgruppen, men også via hjælp til håndboldskoler, god nat håndbold, julearrangement og stævner i ungdomsafdelingen, så er de med til at vise vejen både sportsligt og socialt. Derudover har de fået mange nye medlemmer til klubben.

Ingen opgave er for stor eller lille - skal der f.eks. ryddes op i materialerummet, speakes til klubdag og lignende. Alt det finder de tid til, og så møder de altid op med et stort engagement, humør og glæde.

Hele Hørning Håndbold krydser fingre, når juryen; Morten Stig Christensen (generalsekretær i Dansk Håndbold Forbunds), Janne Kolling (tidligere landsholdsspiller), Lone Møller Borup (Marketingansvarlig hos AutoPartner) og Betina Lyng Bjerre (formand for Dansk Håndbold Forbunds bredde- og udviklingsudvalg) træffer deres endelige valg i foråret 2022, for Simon og Rasmus har for deres enorme indsats gennem mange år og deres afsmittende humør fortjent et kæmpe skulderklap og ikke bare at blive Hørnings-, men Håndboldens Hverdagshelt«, lyder det i indstillingen.

ear

Læs også

Del artiklen