2. dan sortbælte til Uffe

Artiklens øverste billede
Forrest Uffe Smedsgård med 2. Dan certifikatet og bagerst fra venstre Sanne Jensen, Grandmaster Choi, Torben Hansen og Thomas Purup.

Typisk står høsten af nye sortbælter i Skanderborg Taekwondo Klub på mellem 3-6 årligt, men covid-19 og en række prioriteringer omkring Europamesterskaberne i teknik har i år gjort, at Uffe Smedsgård var eneste kandidat klubben kunne sende til graduering den forgangne lørdag i Risskov Taekwondo Klub.

Klubbens stormester Choi’s trænersammenslutning afholdt deres Dangraduering med kandidater fra 1. poom/1. dan – 4. dan, og Uffe Smedsgård var indstillet til 2. dan.

Uffe Smedsgård startede på taekwondo tilbage i 2013 i Støvring og efter flytning til Aarhus i 2019, blev han hurtig medlem i Skanderborg Taekwondo Klub. Uffe er hurtigt blevet integreret i Moo Sa, hvor han siden sommeren 2020 har fungeret som klubbens instruktør for voksne begyndere.

Dangradueringen gik helt som forventet for den lokale instruktør, og Uffe Smedsgård kan nu kalde sig 2. dan i taekwondo efter en flot indsats på fortræningskursus og selve dangraduering.

Moo Sa forventer en stor flok dankandidater til næste års dankurser, da der i den grad er samlet en stor flok sammen til den sorte prøve.

bo

Læs også

Del artiklen