Skanderborg går på julepause på den bedst tænkelige måde

Skanderborgs Liga-kvinder vandt ude over Randers HK.

Artiklens øverste billede
Thea Hamann Rasmussen stod for fire af målene i kqampen mod Randers HK. Pressefoto

I Bambusa Kvindeligaens 13. spillerunde vandt Skanderborg Håndbolds Ligakvinder ude over Randers HK. Skanderborg kæmpede sig i 1. halvleg op fra 13-9 til kun at være bagud med ét mål til pause, og i 2. halvleg bølgede kampen frem og tilbage.

Pointene kunne være fordelt i begge holds retning, men Skanderborg var skarpest i kampens afslutning, og kunne derfor glæde sig over en flot etmåls-sejr.

Vi fandt igen tilbage til eget koncept, og vi fik overholdt langt de fleste af de aftaler, vi specifikt havde for kampen. Det var rigtig dejligt at se. I kampens afgørelse holdt vi hovedet koldt.

Peter Jagd, træner

»Vi har de seneste to kampe ikke præsteret, som vi ville – men det gjorde vi onsdag aften! Vi fandt igen tilbage til eget koncept, og vi fik overholdt langt de fleste af de aftaler, vi specifikt havde for kampen. Det var rigtig dejligt at se. I kampens afgørelse holdt vi hovedet koldt. Marginalerne var til vores fordel, og det kan selvfølgelig skyldes mange ting, men vi greb virkelig kampens afslutning godt an. Det var nok til at marginalerne gik vores vej,« siger træner Peter Jagd.

»Nu venter der en velfortjent julepause. Den kommer på et godt tidspunkt, hvor både fysikken og hovederne har brug for en pause. Så tanker vi en masse energi sammen, og gør os klar til at levere et ligeså flot forår, som vi har leveret i efteråret,« tilføjer han.

Sejren betyder, at Skanderborg overvintrer på Ligaens 9. plads. Med nogle ugers pause, inden træningen går i gang igen, er der også lang tid til næste kamp. Først søndag d. 2. januar skal Skanderborg til Nykøbing Falster. Næste hjemmekamp i det nye år er torsdag 6. januar mod Viborg HK.

bo

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen