Skanderborg Aarhus forlænger med ungdom og erfaring

Artiklens øverste billede
Keeper Salah Boutaf har gjort stort indtryk på cheftræner Nick Rasmussen. Pressefoto

Op til torsdagens topbrag i HTH Herreligaen mod GOG offentliggjorde Skanderborg Aarhus Håndbold forlængelse af spilleraftaler med Salah Boutaf og Lars Skaarup.

Med afsæt i strategien om at udvikle unge talenter i nært samspil med erfarne kræfter er der tilfredshed i klubben over forlængelse med de to spillere, som alders- og erfaringsmæssigt ligger på hver sin ende af aksen.

Jeg har forlænget med Skanderborg Aarhus, fordi jeg godt kan lide at være i klubben og være en del af det nye projekt, som jeg synes har et kæmpepotentiale.

Salah Boutaf, keeper, Skanderborg Aarhus Håndbold

Stor tiltro til talentfuld keeper

Den unge målmand, Salah Boutaf, har taget den hårde vej fra talentfuld ungdomsspiller i SHEA til for alvor at stemple ind i herreligaen i denne sæson. Undervejs har Salah investeret et år i sin udvikling til seniorspiller i 1. division i Odder, et tiltag som er kendetegnende for målmandens seriøsitet.

Cheftræner Nick Rasmussen har stor tiltro til den talentfulde keeper, som i denne sæson for alvor har markeret sig i HTH Herreligaen, hvor han udgør den ene halvdel af det suverænt bedste målvogterpar med den højeste redningsprocent:

»Grunden til at vi ønskede at fortsætte med Salah er selvfølgelig først og fremmest, fordi han er en meget dygtig og talentfuld spiller med stort potentiale. Men det er også, fordi han arbejder forbilledligt, og han har virkelig spyttet i næverne og via en meget seriøs livsstil og tilgang til håndbolden formået at træde i karakter på holdet i denne sæson,« siger cheftræneren i en pressemeddelelse.

Indenfor målrammen er der også glæde fra Salah Boutaf.

»Jeg har forlænget med Skanderborg Aarhus, fordi jeg godt kan lide at være i klubben og være en del af det nye projekt, som jeg synes har et kæmpepotentiale. Det er et trygt sted at være, men samtidig føler jeg, at der er mulighed for at blive udfordret, og at jeg kan udvikle mig rigtig meget som spiller de kommende år. Jeg har været »den unge spiller« i mange år, og nu er det rigtig fint at være en af de ældste af de unge, hvor jeg kan spejle både opad mod erfaring og nedad mod talentudvikling,« fortæller han.

Fløjspiller Lars Skaarup synes stadgi, at Skanderborg Aarhus Håndbold er et spændende projekt: "Sæsonen indtil videre har vist, at ambitionerne holder."

Rutineret, men stadig nysgerrig

På venstre fløj dominerer den rutinerede Lars Skaarup, som både på og udenfor banen er en kulturbærer på holdet. Det er også medvirkende til, at Nick Rasmussen glæder sig over at fortsætte samarbejdet.

»Lars er en lynhurtig spiller med en voldsom springkraft. Jeg oplever, at han trods de efterhånden mange års erfaring stadig er nysgerrig på spillet og sin egen udvikling, og det betyder, at han får nye detaljer og aspekter med ind i spillet. Derudover er han den, som laver ekstra fysisk træning med spillerne og er medvirkende til at sikre et højt træningsniveau. Jeg er meget glad for, at Lars har valgt at fortsætte i klubben,« forklarer Nick Rasmussen.

Beslutningen om hvor håndboldkarrieren skulle fortsætte var da heller ikke svær for fløjspilleren.

»Jeg har haft rigtig gode møder med klubben, og det var fedt, at der var gensidig interesse for at lave en forlængelse. Det tog ikke pokkers lang tid at blive enige, og det er dejligt at have styr på tingene allerede nu. Skanderborg Aarhus Håndbold er et sindssygt spændende projekt, og sæsonen indtil videre har vist, at ambitionerne holder, og der er alle muligheder for at være en topklub. Vi har et rigtig godt sammenhold, og derudover har Nick vist tillid og givet mig masser af spilletid, og det er det, som driver værket for mig,« udtaler Lars Skaarup.

bo

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen