Skanderborgs Ligakvinder tabte stort til favoritterne fra Herning-Ikast

Referat Skanderborg Håndbold – Herning-Ikast 16-29 (5-16)

Artiklens øverste billede
Alberte Ebler. Foto: Ole Nielsen

Der var aldrig spænding i kampen mellem Skanderborg Håndbold og Herning-Ikast i 12. spillerunde af årets Bambusa Kvindeliga. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Tidligt i 1. halvleg stod det klart, at hjemmeholdet ikke havde det niveau, der skulle til for at slå dagens modstander, men det var Skanderborg selv skyld i ifølge holdets assistenttræner Peter Jagd:

»Jeg ved ikke, hvad vi lavede i 1. halvleg. Vi spillede slet ikke efter de aftaler, vi altid har. Der var ikke meget der var, som det plejede, og derfor kom vi så skidt ud til pause. Vi fik rettet en smule af det til i 2. halvleg, hvor vi begyndte at spille efter dét koncept, der har været så godt. Vi begyndte at løbe kontrafasen med større kvalitet, og vi begyndte at løbe mere ind i boldene, frem for at skabe situationerne efter driblinger. Det er bare nogle af de ting, der ikke fungerede i 1. halvleg.«

»Vi har et markant højere niveau, end det vi viste i dag, og det har vi nøjagtigt en uge til at finde frem igen, når vi skal på en vigtig opgave i Randers,« siger træner Peter Jagd.

Holdets næste og sidste kamp inden jul er onsda 17. november. Her skal holdet på udebane spille mod Randers HK i Arena Randers kl. 20:30.

Skanderborgs målscorere: Thea Rasmussen 6, Emilie Bech 2, Emilie Ytting 2, Henriette Hansen 2, Stine Kristensen 1, Stine Baun 1 og Amanda Loft 1.

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen