Sejre og nederlag til skakklubben

Artiklens øverste billede
Skanderborg Skakklub har haft gang i de grå celler. Blandt andet har Ligaholdet vundet to sejre. Arkivfoto

Skanderborg Skakklub har i den forløbne uge haft sine 5 hold i kamp.

Først spillede Ligaholdet en dobbeltrunde og opnåede 2 sejre på 5-3.

Lørdag spillede Skanderborg 1 mod Brønshøj 1. Der var sejre til Rasmus Svane, Frederik Svane, Filip Boe og Klaus Berg. Desuden var der remis til Mads Andersen og Nicolai V. Pedersen.

Søndag spillede Skanderborg 1 mod Norkalotten (Nordsjælland). Der var sejre til Mads Andersen, Frederik Svane og Jackie Andersen. Desuden var der remis til Rasmus Svane, Nicolai v. Pedersen, Nicolai Brondt og Klaus Berg.

Alle 10 hold i Skakligaen var samlet i Skanderborg, Morten Børup Skolens Aula, med 80 spillere. Holdet ligger på en 2. plads. Kun overgået af Køge, der vandt sine kampe 7- og 7½-½.

Om søndagen var Skanderborg 2 på besøg nos Haderslev 2. Det endte med et nederlag 4½-3½. Der var sejre til Claus Qvist Jessen og Christian Frambøl. Desuden var der remis til Henrik Svane, Colin Watso og Antonio Clerico.

Mandag var Skanderborg 3 på besøg hos Syddjurs 1 i Hornslet. Det blev til et nederlag på 4½-3½. Det var i gruppe i 6. HK (Aarhuskredsen) Der var sejre til Kim Lund Larsen og Poul Nørgård. Desuden var der remis til Jackie Andersen, Colin Watson og Niels Chr. Christensen.

Mandag var Skanderborg 4 besøg hos Vejlby-Risskov 2 og vandt 5½-3½. Der var sejre til Torben Gregersen, Anders Dyhr Nørlev, Bjarne Berring Rasmussen og Thomas Jose’ Brandt Hansen. Desuden var der remis til Allan Andersen, Bjarne Tornbjerg og Asger J. Andersen.

Tirsdag havde Skanderborg 5 besøg af Silkeborg 4. Holdet tabte 3½- ½. Der var remis til Vibeke Grue.

ear

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen