Flot sejr i lokalopgør

Referat Skanderborg Håndbold – Aarhus United 26-20 (13-7).

Artiklens øverste billede
Skanderborg Håndbolds Ligakvinder vandt 26-20 over Aarhus United. Foto: Ole Nielsen

Onsdag aften leverede Skanderborgs Ligakvinder en flot præstation i lokalopgøret mod Aarhus United. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Det resulterede i en seksmåls-sejr og to point:

»Vi ramte virkelig en flot kamp! Dét Skanderborg-hold, som vi desværre ikke kunne kende i sidste uge mod Ringkøbing, var igen mødt op til kamp. Vores største styrke er, at alle på holdet kan byde ind, og det kom virkelig til udtryk i kampen. Bedst er det symboliseret ved, at Claudia Rompen gik skadet ud på 54 procent, og ind kom Anna Veng der leverede en ligeså flot indsats, om end det ”kun” blev til imponerende 44 procent. Sådan kunne jeg sige det samme om mange af vores spillere, men vi snakker i hvert fald om indbegrebet af en holdpræstation. Lige nu nyder vi det, men allerede lørdag skal vi i kamp igen. Her gør vi igen alt, hvad vi kan, for at levere en god holdpræstation,« siger træner Peter Jagd.

Skanderborgs Ligakvinder skal på lørdag kl. 15 en tur til Horsens til et svært udebaneopgør.

Næste hjemmekamp er allerede på onsdag 10. november kl. 19 hvor et velspillende Herning-Ikast hold kommer på besøg.

Skanderborgs målscorere: Alberte Ebler 6, Emilie Ytting 4, Henriette Hansen 4, Thea Rasmussen 3, Cecilie Mørch 3, Stine Kristensen 3, Sarah Kirkeløkke 1, Katrine Larson 1 og Mathilde Storgaard 1.

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen