Skanderborg tabte klart i Ringkøbing

Artiklens øverste billede
Foto: Skanderborg Håndbold

Skanderborgs Ligakvinder tabte fredag aften med otte mål til Ringkøbing Håndbold. Selvom Skanderborg ”kun” var bagud med tre mål til pause, kom de aldrig tættere på efter pausen, og de måtte derfor indkassere et bittert nederlag:

»Vi fik det slet ikke til at køre. Vi ramte absolut ingenting, og der var for få, der bød ind. Normalt har vi et stærkt kollektiv – mange forskellige målscorere og en god fordeling af assists og ansvar. Det var der desværre ikke noget af fredag aften, og derfor var vi ikke i stand til at levere et bedre angrebsprodukt,« siger træner Peter Jagd og fortsætter:

»Defensivt havde vi indtil flere gode defensive aktioner, men når vi taber kontrakampen i første halvleg 5-0, så bliver det alle dage svært at vinde håndboldkampe. Det var ikke godt nok. Vi skal have kigget på det, og så har vi heldigvis alletiders mulighed for at rette op på det på onsdag mod Aarhus United,« siger han.

På onsdag den 3. november kl. 19:00 møder Skanderborgs Ligakvinder nemlig Aarhus United på hjemmebane på Fælleden, og pigerne har brug for en masse opbakning for at kunne trække sig sejrsrigt ud af lokalopgøret.

Skanderborgs målscorere: Stine Kristensen 6, Emilie Ytting 5, Henriette Hansen 3, Stine Baun 2, Katrine Larson 1, Mathilde Storgaard 1, Cecilie Mørch 1 og Alberte Ebler 1.


Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen