Skanderborg tager vigtigt point med fra hovedstaden

Sæsonens anden tur til hovedstaden mod Ajax København gav igen point.

Artiklens øverste billede
Foto: Skanderborg Håndbold

Denne gang kun et enkelt point, men selvom det umiddelbart var ærgerligt ”kun” at få ét point med hjem, var det alligevel et rigtig vigtigt point:

»Vi havde muligheden for at tage sejren. Tre brændte straffekast de sidste fem minutter fortæller selvfølgelig den del af historien, der gør os ærgerlige over ikke at vinde kampen. Men med til historien hører også, at vi var bagud med fire mål lige efter pausen, og med en stor Ajax-chance få sekunder før tid, kunne udfaldet være gået begge veje. Uafgjort er vel et meget fair resultat, og vi er rigtig glade for det ene point,« siger træner Peter Jagd og fortsætter:

»2. halvleg startede også fornuftigt, hvor vi blandt andet vandt en periode 7-1. Det skyldes primært de defensive ændringer, samtidigt med at angrebsspillet holdt niveau. Det er alt sammen ting, vi skal have kigget på til træningerne og i mødelokalet, inden vi på fredag drager mod Ringkøbing i håbet om flere point.«

Skanderborgs Ligakvinder skal på fredag den 29. oktober klokken 19:00 på besøg hos Ringkøbing Håndbold. Næste hjemmekamp er onsdag den 3. november klokken 19:00 mod Aarhus United.

Skanderborgs målscorere: Emilie Ytting 8, Thea Rasmussen 7, Cecilie Mørch 4, Katrine Larson 3, Alberte Ebler 2 og Henriette Hansen 1.

ka

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen