"Der skal regnes med Skanderborg Aarhus i herreligaen"

Sikker sejr til Skanderborg Aarhus

Artiklens øverste billede
Efter 6 kampe indtager Skanderborg Aarhus 3. pladsen i HTH Herreligaen med 10 point. Foto: Ole Nielsen

Knap 1.500 tilskuere var på plads i Skanderborg Fælleden, hvor Skanderborg Aarhus hjemme tog imod Skive fH.

SHEA var også på plads, og skabte sammen med resten af tilskuerne en fantastisk kulisse til hjemmekampen. Angrebet kom godt fra start med en scoring fra Morten Balling. Og i forsvaret sørgede Kristian Bonefeld og Mathias Smed endnu en gang for stabilitet. Begge forsvar stod godt, og indtil 18 minutters spil havde første halvleg været en forholdsvis lige kamp uden de store højdepunkter.

Ved 18 minutters spil får Thomas Arnoldsen en 2 minutters udvisning, og 20 sekunder efter får Kristian Bonefeld også en. Skive fH formår ikke at udnytte situationen, og ved 20 minutters spil er stillingen 10-11. Kristoffer Laursen bliver i denne periode indskiftet og er med til at ændre en forholdsvis lige kamp til en kamp, der i høj grad er til Skanderborg Aarhus drengenes fordel.

Anden halvleg startede som første halvleg sluttede - med en redning af Kristoffer Laursen. I den anden ende er Skive fHs målmand Magnus Brandbyge også begyndt at tage fra, og gør det svært for Skanderborg Aarhus spillerne, der ellers får spillet sig til nogle gode chancer.

Tilfreds cheftræner

Med et par fejl og nogle skud forbi mål af Skanderborg Aarhus mandskabet samt redninger af Skive fHs målmand, får Skive fH langsomt minimeret det ellers store forspring. Morten Jensen sætter opgørets sidste mål ind, og kampen slutter med en sikker sejr til Skanderborg Aarhus på 29-23.

Det er en glad og tilfreds cheftræner Nick Rasmussen, som evaluerer efter dagens sejr:

»Vi kommer fra start med et dejligt udtryk og er klar til at ryste pokalskuffelsen af os. Den kamp skulle revancheres, og som hold viser vi endnu engang, at der skal regnes med Skanderborg Aarhus i herreligaen.«

kat

Læs også

Del artiklen