En kollektiv offday i Silkeborg

Artiklens øverste billede
I oktober måned spiller Skanderborg Aarhus tre kampe i pink trøjer for at skabe opmærksomhed om Kræftens Bekæmpelses kampagene, Støt Brysterne. Foto: Presse

Et bedre spillende mandskab fra Bjerringbro-Silkeborg tog tirsdag aften sejren på hjemmebane i Santander Cup kvartfinalen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Skanderborg Aarhus var klar til kamp, og de første 21 minutter så ganske fornuftige ud, men på fem minutter får Bjerringbro-Silkeborg bragt sig foran, og stillingen er lige pludselig 17-11.

Trods mange gode intentioner i angrebet, får Bjerringbro-Silkeborgs forsvar fremprovokeret mange fejl, som bliver straffet hurtigt og hårdt. Første halvleg sluttede med stillingen 17-13.

Et usammenhængende forsvar og manglende redninger var desværre det, der kendetegnede første halvleg.

Anden halvleg så ikke ud til at starte meget bedre end første halvleg slutter, og 12 minutter inde i anden halvleg tager Nick Rasmussen sin sidste timeout. Det lader til at virke, og drengene får stille og roligt kæmpet sig tilbage i kampen.

Morten Jensen sætter det ene mål ind efter det andet, og med 8 minutter igen er stillingen 28-25.

Det ligner, det kan lade sig gøre, og drengenes vilje blusser op, og alle kæmper til det sidste. Desværre slutter kampen 33-28, og det bliver Bjerringbro-Silkeborg, som sikrer sig den eftertragtede plads i Final 4.

Skanderborg Aarhus Håndbolds Morten Hempel Jensen blev kåret som kampens fighter.

Kampen tirsdag aften fik desværre ikke det ønskede udfald, men Skanderborg Aarhus takker de knap 200 medrejsende tilskuere, som sørgede for stemning og opbakning til drengene.

sas

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen