"Svært at være andet end meget tilfreds efter dén kamp"

Skanderborg Aarhus drengene havde rystet kampen mod Aalborg af sig og mødte op i Skjern med gejst og fightervilje helt i top.

Artiklens øverste billede
Cheftræner Nick Rasmussen delte efter kampen store roser ud til hele holdet. Blandt andre Mathias Smed blev fremhævet for sin indsats. Foto: Per Bille

Skanderborg Aarhus drengene var fra første fløjt tændte og klar til kamp . Salah Boutaf startede fremragende inde i målet og pillede pragten af den ene Skjern-stjerne efter den anden. Foran ham stod endnu en gang et stærkt forsvar styret af Kristian Bonefeld og Mathias Smed.

Efter et kvarters spil, ved stillingen 7-10, reddede Kristoffer Laursen et straffekast, og så gik det ellers hurtigt. To minutter senere bringer Skanderborg Aarhus drengene sig foran 8-13.

Skjern havde svært ved at finde huller i den stærke Skanderborg Aarhus defensiv, og frustrationerne kan tydeligt mærkes fra både holdet og tilskuerne. Efter en scoring fra Skjerns Lasse Mikkelsen slutter 1. halvleg 20-14 i Skanderborg Aarhus favør.

Morten Jensen åbnede anden halvleg med en scoring, og i den anden enden tog Salah Boutaf to skud i streg. Anden halvleg starter altså lige så godt som den første sluttede.

Efter 38 minutters spil, to afbrændere og to hurtige scoringer af Skjern tager Nick Rasmussen en timeout for at få ro på sine spillere. Skjern Arena er kogende, og der lægges maksimalt pres på både spillerne og dommerne af Skjern tilskuerne, som gør alt for at hjælpe deres hold tilbage og ind i kampen. Efter 49 minutters spil er stillingen 23-28, og det ligner ikke der er noget der kan gå galt, men med 1:30 minut tilbage af kampen vender spændingen tilbage da Eivind Tangen på en kontra scorer til 30-32.

Jeg er selvfølgelig meget tilfreds med kampen, og det udtryk vi kommer med efter sidste weekends nederlag. Vores defensiv er fremragende og rammer topniveau

Nick Rasmussen, cheftræner

Et mål fra Lars Skaarup og en redning fra Kristoffer Laursen trækker heldigvis al spænding ud af kampen igen og holdet fra Skanderborg Aarhus kan række armene over hovedet og glæde sig over en sejr på udebane på 33-31. Holdet kan køre hjem til Østjylland med 2 point i Puma-tasken og holde weekend på en 2. plads i HTH Herreligaen.

Roser til hele holdet

Cheftræner Nick Rasmussen delte efter kampen store roser ud til hele holdet.

»Jeg er selvfølgelig meget tilfreds med kampen, og det udtryk vi kommer med efter sidste weekends nederlag. Vores defensiv er fremragende og rammer topniveau. Især Mathias Smed får sig revancheret fra kampen i lørdags. Alle leverer i forsvaret, som står solidt foran meget stærke målmandspræstationer fra Salah og Laursen,« siger han i en pressemeddelelse.

»I angrebet kommer Balling ind og viser koldblodighed, og Bitsch scorer fra alle positioner nærmest efter behag. I 2. halvleg laver vi lidt for mange tekniske fejl, og kampen bliver lidt hektisk til sidst. Marginalerne er på vores side, og vi kan tage en 2-måls sejr med hjem. Det er svært at være andet end meget tilfreds efter dén kamp,« tilføjer han.

Med 8 point efter 5 kampe indtager Skanderborg Aarhus Handbol en 2. plads i HTH ligaen. Mathias Bitsch blev kampens topscorer med 8 mål.

Skanderborg Aarhus drengene skal i aktion igen tirsdag 5. oktober, hvor der spilles pokalkvartfinale mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, i Jysk Arena i Silkeborg. Næste ligakamp er hjemme mod Skive Fh på Fælleden 10. oktober.


bo

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen