Valgdebat om fremtidens idrætspolitik

Artiklens øverste billede
Borgmester Frands Fischer (S) og formand for Kultur-, Sundheds- og Beskæftigelsesudvalget, Tage Nielsen (RV) er blandt deltagerne, når Skanderborg Idrætsråds inviterer til idrætspolitisk debat 4. oktober. Arkivfoto

Idrætslivet i Skanderborg Kommune er til debat, når Skanderborg Idrætsråd holder repræsentantskabsmøde for idrætsforeningerne.

Det sker mandag 4. oktober i byrådssalen på Fælleden i Skanderborg. Først er der repræsentantskabsmøde klokken 19 , hvorefter den idrætspolitiske debat skydes i gang klokken 20.

Repræsentanter fra samtlige af de politiske partier, der stiller op til kommunalvalget, har taget imod en invitation om at stille med en repræsentant for at debattere den fremtidige idrætspolitik i kommunen, oplyser formand for Skanderborg Idrætsråd, Karsten Aagaard.

Bestyrelsen for Skanderborg Idrætsråd har på forhånd bedt partierne om at give deres visioner for idrætslivet de næste fem år i en kommune med høj befolkningstilvækst, ligesom man gerne vil vide, hvordan man ser på idrætsrådets forslag til principper for prioritering af kommende idrætsanlæg. Endelig skal partierne også give deres bud på, hvornår og hvorfor der er brug for en ny idrætspolitik.

Foreningerne får lejlighed til at stille spørgsmål til repræsentanter for de politiske partier i forbindelse med debatten. Debatten forventes afsluttet klokken 21.30.

ear

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen