Fusionsklub tegner tre (næsten) nye kontrakter

Truppen i Skanderborg Aarhus Håndbold er reelt på plads.

Artiklens øverste billede
Lars Skaarup har forlænget sin kontrakt med Skanderborg Aarhus Håndbold. Arkivfoto: Ole Nielsen

Skanderborg Aarhus Håndbold har indgået tre nye aftaler til den kommende sæson. De to tidligere Skanderborg Håndbold-spillere Lars Skaarup og Lasse Højgaard, der begge er venstre fløje, har i princippet fået forlænget deres aftaler, og det samme kan siges om den unge højreback Jon Katballe, der i denne sæson har spillet for Århus Håndbold.

»Som udgangspunkt betyder det, at truppen til næste sæson er på plads,« siger sportschef Peter Bredal og tilføjer:

»Vi vil dog ikke afvise, at der kan ske yderligere tilgang, men i så fald skal det virkelig ’være noget’.«

Cheftræner Nick Rasmussen sætter følgende ord på de de tre spillere:

Jon Katballe: På trods af sin unge alder har han allerede stiftet bekendtskab med livet som ligaspiller. Jon er en spændende venstrehåndet tovejsspiller med gode fysiske forudsætninger, og hans alsidighed i begge ender af banen gør ham til en spændende spiller at følge i fremtiden.

Lasse Højgaard: En spændende ung venstre fløj med meget speed og stor springkraft. Han har et stort udviklingspotentiale afslutningsmæssigt. I dagligdagen udviser han stor træningsflid i forhold til løbende at udvikle sit faglige niveau.

Lars Skaarup: En lynhurtig og træfsikker venstre fløj, som i de sidste par sæsoner har tilføjet yderligere lag til sit spil. Det skyldes i høj grad hans meget seriøse og dedikerede tilgang til livet som eliteudøver, hvilket gør ham i stand til hele tiden at finde de små afgørende marginaler.

Læs også

Del artiklen