OK-støtte til to foreninger

Artiklens øverste billede

Der er store sponsorbeløb på vej til de lokale klubber Stjær Boldklub og Riis-Tebstrup IF, der med foreningernes sponsoraftaler med energiselskabet OK kan se frem til ekstra støttekroner i klubkassen. Det fortæller OK.

I en svær og udfordrende tid under corona giver OK endda 30 procent ekstra i sponsorstøtte til foreningerne, der i stedet for sponsorchecks på 27.063,49 kroner tilsammen nu kan se frem til hele 35.182,54 kroner. Beløb, der naturligvis glæder Line Eriksen, der er formand i Riis-Tebstrup IF.

»Vi er selvfølgelig rigtig glade for de sponsorpenge, vi modtager. Vi er en lille klub, hvor det sommetider kan være svært at finde sponsorer til andet end spilledragter. Så disse penge skal bruges på nyt udstyr,« siger hun.

Stjær Boldklub får udbetalt 22.127,02 kroner, mens Riis-Tebstrup IF får udbetalt 13.055,52 kroner.

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK Benzinkort. Vælger kunderne at knytte OK Benzinkortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig gratis med et beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det er OK - og i Stjær Boldklubs tilfælde også SuperBrugsen Galten - der har udbetalt pengene til de to foreninger.

cns

Læs også

Del artiklen