Skanderborg mister sin største profil

Artiklens øverste billede
23-årige Sofia Deen stopper i Skanderborg Håndbold efter denne sæson. Arkivfoto: Ole Nielsen

Når denne sæson er færdigspillet, bliver det desværre også et farvel til Sofia Deen i den grønne trøje. Det fortæller Skanderborg Håndbold og konstaterer - med rette - at Sofia Deen særligt de sidste to sæsoner været en kæmpe profil på Skanderborgs kvindeligahold, og at hun efterlader et stort tomrum.

Sofia Deen kom sammen med søstrene Caroline og Josefine Svarre til Skanderborg som en del af SHEA, Skanderborg Håndbold Elite Akademi, som 2. års U16-spiller, og hun fortsatte i klubben som senior. Hun har således både spillet i 1. division og Liga for Skanderborg Håndbold.

23-årige Deen har i de seneste sæsonen udviklet sig til en profil i kvindernes liga. Den eksplosive, hårdtskydende og højthoppende venstre back sluttede således denne sæsons grundspil med at være den 7. mest scorende i ligaen. 121 mål med en scoringsprocent på 47,6 blev det til - selv om Deen blot har skudt 10 straffekast i sæsonen. Også i assistspillet har hun markeret sig.

"Vi har haft en god og ærlig dialog hele vejen med Sofia, og det har hele tiden været et ønske fra Sofias side at komme ud og få en ny håndbold oplevelse, hvis det rigtige tilbud kom. Vi takker Sofia for hendes store indsats i den grønne trøje, og vil nyde de resterede kampe, hvor vi stadig har fornøjelsen af at have hende på holdet," lyder det fra Skanderborg Håndbold.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen