Krolferne er igen kommet på græs

Artiklens øverste billede
Krolferne fra LLI i Skanderborg træner igen - og fejrer senere i år sit 10 års jubilæum. Arkivfoto: Michael Wulf

Krolf Åbningen for udendørs idræt har betydet, at krolfspillerne fra Livslang Idræt - Skanderborg (LLI) nu endelig er på banen igen med fuldt program. Altså træning hver mandag og torsdag formiddag 09.30 - ca. 11.30 på Fælleden, hvor man ifølge flere gæstende spillere har nogle af Danmarks bedste baner.

Hvis der ikke sker nye nedlukninger, venter der atter LLI’s krolfere en spændende sæson. Der spilles både åbne - og regionale turneringer, der kulminerer med det officielle DM sidst i september.

Danmarks Idrætsforbund (DIF) godkendte krolf som en landsdækkende konkurrenceidræt i 2015, og med godkendelsen fulgte også afholdelse af årlige, officielle danmarksmesterskaber. Efter de første fem officielle mesterskaber ligger LLI på en delt 1. plads med 3 guldmedaljer og 1 sølvmedalje.

LLI-krolferne skal via via træningen finde spillerne til de enkelte 4-mands hold, der skal deltage i den regionale holdturnering, der starter medio maj. Et andet fixpunkt er LLI-krolfernes 10 års jubilæum i 2020, der markeres ved Skanderborg Open i Krolf i juni 2021.

cns

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen