Køb en støttebillet til håndboldkamp, du ikke kan komme til

Artiklens øverste billede
Der må ikke være tilskuere i hallen, når Skanderborgs håndboldherrer på tirsdag spiller hjemmekamp. Men du kan støtte klubben ved at købe en støttebillet. Arkivfoto: Per Bille

16. marts møder Skanderborg Håndbolds ligaherrer på hjemmebane Fredericia, men det bliver igen en kamp uden tilskuere.

Du kan dog alligevel vise din støtte til klubben ved at købe en såkaldt støttebillet.

"Som de fleste andre klubber kæmper vi økonomisk i denne svære tid – tilskuerpladserne er tomme, og vi savner jer alle helt vildt meget i Orangeriet. Vi håber meget på, at vi snart kan invitere jer alle til håndbold igen, og vi glæder os til at mærke opbakningen på banen, når I er tilbage på lægterne. Selvom der er håb forude, har vi brug for en hjælpende hånd fra jer alle. Du kan derfor fra nu og frem til hjemmekampen mod Fredericia d. 16. marts købe støttebilletter. Vi vil på kampdatoen trække lod om spændende og flotte præmier blandt de købte billetter. Vi håber på en 'udsolgt' hal," lyder det fra Skanderborg Håndbold.

Billetterne betales via MobilePay 56850 med teksten: Støttebilletter. Når du har købt billetter, skriver du til Inger Sørensen på mail: is@skbhaandbold.dk – så er du automatisk med i lodtrækningen.

Priserne er:

1 billet: 30 kr.

4 billetter: 100 kr.

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen