Klasseforskel da Skanderborg tabte

Artiklens øverste billede
Stine Kristensen nettede tre gange, da Skanderborgs ligadamer fik tæv af Esbjerg. Arkivfoto: Ole Nielsen

Håndbold Bambusa Ligaen Skanderborg Håndbold – Team Esbjerg 12-35 (4-17) Skanderborgs målscorere: Stine Kristensen 3, Emilie Bech 2, Emilie Ytting 2, Sarah Kirkeløkke 1, Lotte Vestergaard 1, Stine Baun 1, Sofia Deen 1 og Thea Rasmussen 1.

Klasseforskellen var til at få øje på, da Skanderborgs ligadamer på hjemmebane mødte mestrene fra Team Esbjerg. Og med kun 4 mål til Skanderborg i 1. halvleg var kampen hurtigt afgjort.

"Vi blev desværre kørt over af et klassemandskab. Men uanset hvor mange EM-spillere og slutrundemedaljer vi spillede mod, kan vi på intet tidspunkt være tilfredse med egen indsats," siger træner Peter Jagd og sætter flere ord på:

"4 mål i første halvleg siger selvfølgelig det hele. Vi fandt aldrig nogensinde ind til kontinuerligt gode løsninger, og når vi endelig spillede os til en fornuftig chance, kunne vi ikke smide den ind bag en meget velspillende Rikke Marie Granlund. Vi har enkelte angreb med høj fart og gode situationer, men vi var ikke dygtige nok til at gøre det flere angreb i træk. Så nu er det på med arbejdshandskerne."

cns

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen