Sofia Deen blev topscorer for Skanderborg i det store nederlag i Viborg. Fem gange nettede backen. Arkivfoto: Ole Nielsen

Sofia Deen blev topscorer for Skanderborg i det store nederlag i Viborg. Fem gange nettede backen. Arkivfoto: Ole Nielsen

Store klø til Skanderborg-damer i Viborg

Bambusa Ligaen Viborg HK - Skanderborg Håndbold 41-19 (20-12) Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 5, Stine Kristensen 4, Emilie Ytting 3, Emilie Bech 3, Sarah Stougaard 2, Mathilde Storgaard 1 og Stine Baun 1.

Skanderborgs ligakvinder led et meget stort nederlag i Viborg, der fører ligaen.

"Vi vidste, at det ville blive en svær opgave, og det blev det. Vi havde forsøgt at forberede os på, hvordan de ville løbe hurtigt med et stort skudtryk ned i midten, men desværre uden held. Den umiddelbare registrering siger, at vi lukkede 19 mål ind i returløbet, og det er selvsagt alt, alt for mange," siger siger træner Peter Jagd og fortsætter:

"Til gengæld lykkes vi i mange situationer i vores stationære forsvar. Vi havde en del, vi gerne ville rette op på fra i onsdags mod Vendsyssel, og mange af de ting, fik vi steppet op på: Hårdere opbakninger, større aggressivitet i midten og ikke mindst flere frikast."

Skansderborg møder lørdag på hjemmebane Team Esbjerg.

Publiceret 29 January 2021 13:00