Den 34-årige håndboldtræner, Daniel Flyger, indstilles af Hørning Håndbold til Dansk Håndbold Forbunds Pris 'Håndboldens Hverdagshelt 2020' for sit mangeårige engagement som frivillig klubben. Foto: Privat

Den 34-årige håndboldtræner, Daniel Flyger, indstilles af Hørning Håndbold til Dansk Håndbold Forbunds Pris 'Håndboldens Hverdagshelt 2020' for sit mangeårige engagement som frivillig klubben. Foto: Privat

Daniel Flyger indstilles til Håndboldens Hverdagshelt 2020

Daniel Flyger indstilles for sit frivillige engagement i Hørning Håndbold

Den 34-årige håndboldtræner, Daniel Flyger, indstilles af Hørning Håndbold til Dansk Håndbold Forbunds Pris 'Håndboldens Hverdagshelt 2020' for sit mangeårige engagement som frivillig klubben.

Daniel startede som trænerføl i Hørning Håndbold, da han var omkring 20 år gammel, og han har trænet hold i klubben lige siden. Foruden trænergerningen har han været sportslig ansvarlig siden 2009.

"Med godt humør motiverer og inspirerer han både spillere og frivillige, og er en af de personer, som er limen i vores klub via hans kæmpe engagement og kompetencer. Daniel har været med til at udvikle vores klub radikalt. Han er visionær, hårdtarbejdende og har masser af gode idéer, som blandt andet er medvirkende til en sund og velfungerende klub med plads til alle og et stort fællesskab," udtaler klubben.

Han er visionær, hårdtarbejdende og har masser af gode ideer, som blandt andet er medvirkende til en sund og velfungerende klub med plads til alle og et stort fællesskab

Daniel Flyger har i mange år været primusmotor på at arrangere stævner, herunder deltagelse ved Partille Cup i Sverige i sommerferien, som gennem årene har udviklet sig til deltagelse af mange hold fra Hørning Håndbold, og som er blevet et højdepunkt for ungdomsspillere og frivillige.

"Han har været god til at skabe et helt unikt fælleskab både mellem spillere, men også i forældregrupperne omkring holdene. Daniel er idérig, og han har været med til at udvikle masser af nye ting i Hørning Håndbold, såsom håndboldskole, håndbold camp, godnat håndbold, tumle og Minimix træning og helt op til vores seniortræning, hvor han har en kæmpe andel i det fantastiske sammenhold, der er i denne gruppe."

Hørning Håndbold håber, at Daniel Flyger kommer i betragtning til Dansk Håndbold Forbunds pris, således at klubben kan vise sin taknemmelighed for hans kæmpe arbejde i håndboldens tegn.

Håndboldens Hverdagshelte

  • Prisen uddeles af Dansk Håndbold Forbund i samarbejde med den landsdækkende værkstedskæde AutoPartner
  • Med prisen følger 10.000 kr. til vinderen samt 10.000 kr. til vinderens forening.
  • 2.-5 pladsen modtager et gavekort på 2.500 kr. til nærmeste AutoPartner-værksted til service eller reparation af bilen.
  • Sidste år blev mere end 160 frivillige indstillet til prisen som Håndboldens Hverdagshelt.
  • Juryen bestå af: Morten Stig Christensen, generalsekretær i Dansk Håndbold Forbunds, Janne Kolling, tidligere landsholdsspiller, René Lang, kædechef hos AutoPartner og Betina Lyng Bjerre, formand for Dansk Håndbold Forbunds bredde- og udviklingsudvalg

Publiceret 29 January 2021 17:00