Katrine Larson og resten af Skanderborg kom i klemme mod Aarhus United, der vandt sikkert. Foto: Ole Nielsen

Katrine Larson og resten af Skanderborg kom i klemme mod Aarhus United, der vandt sikkert. Foto: Ole Nielsen

14 sorte minutter betød nederlag for Skanderborg-damer

Bambusa Ligaen Skanderborg Håndbold – Aarhus United 22-27 (9-15) Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 5, Stine Kristensen 4, Emilie Ytting 3, Sarah Stougaard 3, Emilie Bech 2, Sarah Kirkeløkke 1, Melina Kristensen 1, Katrine Larson 1, Mathilde Storgaard 1 og Alberte Ebler 1.

Skanderborg Ligakvinder tabte lørdag med fem mål til lokalrivalerne fra Aarhus United. Et nederlag der primært blev afgjort af tekniske fejl og knap 14 rigtig dårlige minutter, fortæller træner Peter Jagd.

Med rekordhøje 20 tekniske fejl over hele kampen, så er det faktisk imponerende, at vi fik smidt bolden i kassen 22 gange

"Efter at være kommet foran 3-1, havde vi efterfølgende 14 minutter, som vi formåede at tabe 0-8. Det er selvfølgelig ikke acceptabelt, fordi vi i perioden ikke lignede nogen, der ville kæmpe for det. Derudover lavede vi i perioden 6 tekniske fejl, og med rekordhøje 20 tekniske fejl over hele kampen, så er det faktisk imponerende, at vi fik smidt bolden i kassen 22 gange. Begge ting skal blive bedre mod København på fredag," han og runder af:

"Hvis vi skal finde noget positivt, så er det, at vi i 2. halvleg fik løst det defensivt. Vi fandt tilbage til konceptet og aftalerne, og kampen taget i betragtning får vi en flot defensiv 2. halvleg."

Skanderborg møder fredag 15. januar kl. 18.30 København Håndbold ude, men næste hjemmekamp er onsdag 20. januar kl. 19.30 mod Vendsyssel Håndbold.

Publiceret 11 January 2021 09:00