Formand for Skanderborg Håndbold, Jens Christensen.

Formand for Skanderborg Håndbold, Jens Christensen.

Overskud i Skanderborg Håndbold

Skanderborg Håndbold har torsdag 26. november afholdt sin årlige generalforsamling i Klubhuset på Almuevej

skanderborg håndbold Torsdag 26. november afholdt Skanderborg Håndbold generalforsamling.

Det var den 38. generalforsamling siden sammenslutningen af Vrold Idrætsforening og Håndboldafdelingen i Skanderborg Boldklub, og det var den 33. beretning formand Jens Christensen kunne aflægge.

Det har været et år, hvor coronaen helt naturligt har fyldt meget, men endnu mere har det fyldt, at Torben Væver på den sidste dag i beretningsåret den 30. juni afgik ved døden.

Dette er blevet mindet, og blev det helt naturligt også på generalforsamlingen, hvor man udover at se tilbage på året der var gået, også så tilbage på de over 17 år Torben har været en stor del af Skanderborg Håndbold.

Turneringen blev lukket ned i marts, hvor Skanderborg Håndbolds ligaherrer lå på en 6. plads med 27 point efter 24 kampe. Kvinderne lå nr. 13 i turneringen og beholdt dermed sin plads i ligaen, og en række af ungdomsholdene var klar til DM og mesterskabsfinale uden at kunne få lov.

De mange virkninger af coronaen satte gang i mange ting, da man hurtig indså, at der ikke ville blive en SmukFest 2020, blev der lavet støttepakker, ansøgninger om lønkompensation, ansøgninger til DIF om foreningspuljerne, ligesom Aura kom med bidrag og OK benzin ligeså.

Final4 for herrer, som klubben havde kvalificeret sig til, blev udsat og til sidst aflyst, hvor det i august blev til en semifinalekamp mod TTH og dermed slut for turnering, samtidig med at en ny turnering med masser af regler og restriktioner kunne gå i gang.

Regnskabet udviste et overskud på 313.000, hvilket er første gang i over fem år med overskud, men dette resultat er også et udtryk for omfanget af de kompensationsordninger, støttepakker samt eftergivelse af et større ansvarligt lån.

Efter formandens beretning kunne Peter Frederiksen på vegne af Dameseniorelite, Kurt Møller på vegne af Herreseniorelite og Lars Bang på vegne af Ungdomsudvalget aflægge deres beretninger.

Ved valget blev Lotte Munch udpeget som økonomiansvarlig, og næstformand Mai-Britt Soo, blev genvalgt for en to-årig periode.

sas

Publiceret 16 December 2020 15:30