Nick Rasmussen glæder sig over tilgangen af EMil Madsen fra GOG. Arkivfoto: Ole Nielsen

Nick Rasmussen, cheftræner, Skanderborg Håndbold 20.09.2017. 888 Liga. Skanderborg Håndbold-Skjern Håndbold. Foto: Ole Nielsen

Skanderborg Håndbold henter venstrehåndstalent i GOG

Lige den type spiller, vi leder efter, siger cheftræner Nick Rasmussen

Af
Claus Sonne

Håndbold Skanderborg Håndbold henter den venstrehåndede højre back, Emil Madsen, i GOG på en treårig kontrakt, som begynder fra sommeren 2021 og foreløbigt slutter i 2024.Det oplyser klubben.

Emil Madsen har allerede i denne sæson fået en ganske stor rolle på GOGs tophold i HTH Ligaen.

"Det har stået klart i nogle år, at Emil besidder det, der skal til for at blive en stor profil i den danske håndboldliga. En forudsætning for, at Emil kan udfolde sit håndboldtalent, er, at han finder de rigtige rammer til at få den nødvendige tillid og udvikle sig – både som spiller og menneske. Netop af denne årsag er vi sikre på, at Emil Madsen og Skanderborg Håndbold er et rigtig godt match. Det setup, vi har med vores trænerteam og fysiske stab, betyder, at Emil er i rigtig gode hænder, så han kan udfolde sit håndboldtalent," lyder det fra Skanderborg Håndbold.

"Jeg er klar på nye udfordringer efter at have spillet alle mine ungdomsår i GOG. Både på det personlige plan, men også rent spillemæssigt, der er Skanderborg det perfekte match for mig. En klub med en fantastisk klubånd, mange ildsjæl og et setup, som på mange måder tiltaler mig. Nick Rasmussen har en klar strategi for holdet og ikke mindst min rolle, hvilket jeg ser frem til at blive en del af. Jeg glæder mig til at trække i den grønne trøje og bidrage både på og udenfor banen," siger den kommende Skanderborg-spiller.

"Vi er rigtig glad for at kunne lave en aftale med en spiller som Emil. Først og fremmest så passer han godt ind i den type af spillere, vi gerne vil rekruttere, da han er ung og har et stort udviklingspotentiale. Emil er en eksplosiv spiller, med en god skudarm og en stor spilforståelse. Det, at han er eksplosiv og har en stor spilforståelse, forventer vi at kunne overføre til defensiven, hvor han kan tage initiativer og bryde modspillernes angrebsspil," siger cheftræner Nick Rasmussen.

Publiceret 27 November 2020 12:00