Emil Madsen blev Man of The Match og vinder af Elming pokalen, da Hørning BTK tabte til Næstved.

Emil Madsen blev Man of The Match og vinder af Elming pokalen, da Hørning BTK tabte til Næstved.

Marginalerne var ikke på Hørnings side

Næstved var lige netop en for stor mundfuld for Hørning BTK

Hørning BTK mødte igen et hold, Næstved, der ifølge ratinglisten ligger en del højere rent styrkemæssigt, men det forhindrede ikke hjemmeholdet i kun at være sølle 2 bolde fra 4-4 og endnu en 'Golden Set' afgørelse.

Den disciplin har Hørnings drenge jo tidligere vist sig at være 'danmarksmester' i, så det var dobbelt ærgerligt at det ikke lykkedes at få minimum 1 point ind på kontoen denne gang.

Hørning BTK startede med brask og bram, og Emil Madsen lagde ud med en sikker 3-0 sejr over Elitedivisionsspilleren Radim Baku, som i dagens anledning var rykket ned for at forstærke Næstveds 2. hold. Det faktum sad Emil fuldstændig overhørig og styrede kampen fra start til slut.

På bordet ved siden af var Thomas Kjeldgaard bagud både 0-1 og 1-2 i sæt, men kæmpede sig tilbage hver gang, og fik kampen ud i 5 sæt, hvor det afgørende desværre blev tabt med den mindst mulige margin på 9-11.

"Thomas er ikke rigtig god form for tiden, og vi vidste allerede her, at denne kamp ville blive meget afgørende for vores muligheder for en potentiel sejr," siger Hørning-formand Ole Munck Christensen.

De 2 næste singler fordelte sig med en klar sejr til Ulrik Marcussen over Næstveds 4. mand, mens Jan Bechmann desværre måtte strække gevær mod sjællændernes 2. mand.

Så i stedet for en mulig 3-1 føring til Hørning BTK måtte man nøjes med 2-2 inden de sidste 4 singler, hvor Næstved desværre var en tand stærkere på den lange bane.

Thomas Kjeldgaard skabte ellers fornyet håb med en sejr og reducering til 3-4, men i dagens sidste single var der ikke mere 'benzin i tanken' hos Ulrik Marcussen, som ikke kunne gøre arbejdet færdigt.

Nu venter kampe mod henholdsvis Rønde og Silkeborg, som efter planen gæster Hørning Idrætscenter lørdag 28. november.

"Det er to hold, som vi bør have gode chancer mod, men da Silkeborg har mulighed for at indkalde forstærkning, kan kampen mod dem blive både 'en dreng og en pige'. Lige nu indtager vi 5. pladsen ud af 8 hold, med fortsat chance for oprykningsspil efter nytår. Men det kræver minimum 4 points i næste turneringsrunde, og meget gerne en 5-6 stykker hvis alt går op i en højere enhed," siger Ole Munck Christensen.

Publiceret 17 November 2020 09:00