Stærke Kristoffer Laursen er ude i sandsynligvis to måneder med en brækket tå. Arkivfoto: Per Bille

Stærke Kristoffer Laursen er ude i sandsynligvis to måneder med en brækket tå. Arkivfoto: Per Bille

Laursen ude til januar - stortalent afløser

Midt i 2. halvleg i kampen mod Fredericia kom Skanderborg Håndbolds førstekeeper Kristoffer Laursen til skade og måtte kort efter lade sig udskifte. Kristoffer blev undersøgt at en fysioterapeut og blev herefter kørt på skadestuen til nærmere undersøgelse, da de første undersøgelser tydede på et brud i foden. Det fortæller Skanderborg Håndbold.

Bruddet betyder med al sandsynlighed, at Kristoffer Laursen ikke kan spille håndbold i de næste to måneder. Det sker op til en periode, hvor Skanderborg skal spille ikke mindre end otte kampe i november og december, hvoraf en er kvartfinalen i Santander Cuppen.

"Det er derfor åbenlyst for enhver hvor vigtig den kommende periode er og derfor måtte vi handle hurtigt og forsøge at finde en målmand, som kunne supplere Salah i denne periode. Det lignede en næsten umulig opgave at løse, men med stort engagement fra Nick Rasmussen er det lykkedes os at tilknytte Andreas Haagen fra GOG, til truppen i den kommende periode. Dette er udelukkende blevet muligt, da en god ven af Skanderborg Håndbold på forbilledlig vis tilbød sin hjælp og stillede midler til rådighed, så en aftale med Andreas blev mulig. Det er i den forbindelse også vigtigt at pointere, at dette er gjort muligt uden af kompromittere det sportslige setup eller budgetterne for sæsonen 2020/21, da der her er tale om et enkeltstående tilskud i denne ekstraordinære situation," lyder det fra klubben.

Ud over Andreas Haagen vogter Salah Boutaf Skanderborg-målet.

Publiceret 05 November 2020 17:00