Nikolaj A. Nielsen stopper i Skanderborg Håndbold efter denne sæson. Arkivfoto: Ole Nielsen

Nikolaj A. Nielsen stopper i Skanderborg Håndbold efter denne sæson. Arkivfoto: Ole Nielsen

Stærk streg stopper i Skanderborg

Nikolaj A. Nielsen rygtes til Fredericia

Når den igangværende sæson er færdigspillet, er Nikolaj A. Nielsen ikke længere at finde på Skanderborg Håndbolds holdkort, da Nikolaj efter fire sæsoner har valgt at søge nye udfordringer. Det fortæller Skanderborg Håndbold.

"Den udvikling Nikolaj har gennemgået som spiller i Skanderborg er vi som klub utrolig stolte over at have været medvirkende til. Det er et bevis på den arbejdsindsats Nikolaj har lagt for dagen, men også en stor cadeau til vores trænerteam og de rammer vi har omkring vores ligamandskab," lyder det fra klubben.

Jeg har været utrolig glad for min tid i Skanderborg og er stolt over de ting vi har opnået sammen. Jeg har haft store oplevelser i den grønne trøje. Men efter fire år i Skanderborg er tiden kommet til at prøve noget nyt. I de snart 4 år jeg har været i klubben, har jeg gennemgået en kæmpe udvikling. Det kan jeg kun takke klubben og trænerteamet omkring klubben for. Samarbejdet med Thomas Cortebeeck har været en kæmpe succes for mig. Jeg har fået lagt mere fysik på, som jeg manglede for at kunne være med i ligaen. Dernæst har Nick og jeg fundet hinanden rigtig godt efter et svært første år i klubben," siger Nikolaj A. Nielsen.

Publiceret 30 October 2020 17:00