Hørnings fire mand i Roskilde pakker den tidligere Hørning-spiller Finn Tugwell ind. Privatfoto

Hørnings fire mand i Roskilde pakker den tidligere Hørning-spiller Finn Tugwell ind. Privatfoto

God sejr og forventet nederlag til Hørning

Hørning BTK’s hold i 1. division var en tur i Roskilde, hvor det først blev til en flot 5-4 sejr over Amager efter endnu en gang Golden Set.

Thomas Kjeldgaard, til daglig er skoleleder på Friskolen Aaskolen i Hørning, var 'man of the match' med to sejre i 2. parkryds, men alle fire mand bidrog til den flotte sejr.

Således vandt Emil Madsen med 3-2 over Michael ”Øksen” Pedersen i 1. parkryds, mens Ulrik Markussen slog deres 4. mand ligeledes med 3-2 i 2. parkryds.

Så 4-4 i holdkampen inden det alt afgørende ”gyldne sæt” mellem Hørnings Jan Bechmann og Amagers Michael Pedersen. Her trak Bechmann det længste strå og sikrede nye 2 points til Hørning BTK.

Efter en times pause ventede topholdet Roskilde med den tidligere Hørning-legende Finn Tugwell, som i årene 1993-1995 var stærkt medvirkende til Hørnings tre DM-titler i træk.

Der var desværre udsolgt hos Hørning, og kun Emil Madsen vandt sin kamp.

"Summa summarum blev vores samlede høst i sæsonen forhøjet til 4 points, som p.t. er ensbetydende med en del 3-5 plads midt i rækken efter 3 runder. Alt i alt meget tilfredsstillende, da vi stadig mangler 3 af de 4 nederste. Så det kan stadig blive både til oprykningsslutspil eller nedrykningsslutspil efter nytår," fortæller Hørning.

Publiceret 30 October 2020 09:30