Kristian Bonefeld var en af fire Skanderborg-spillere, der scorede fem gange i sejren over Lemvig. Arkivfoto: Ole Nielsen

Kristian Bonefeld, Skanderborg Håndbold (6). 18.10.2019. Herre Håndbold Ligaen. Skanderborg Håndbold-Lemvig-Thyborøn Håndbold. Foto: Ole Nielsen.

Flot forsvarsspil grundlagde sejr for Skanderborg-herrer

Primo Tours Ligaen Lemvig-Thyborøn Håndbold - Skanderborg Håndbold 22-28 (10-11) Mål for Skanderborg: Kristian Bonefeld, Cornelius Kragh, Nicolai A. Nielsen og Lars Skaarup alle med 5, Mike Haack og Marcus Mørk hver 3 og Mads Kalstrup og Lasse Højgaard 1 mål.

Cheftræner Nick Rasmussen var forståeligt godt tilpas efter den forholdsvis sikre sejr fredag aften over Lemvig-Thyborøn Håndbold.

1. halvleg var en tæt affære, hvor det var forsvarsspillet som var baggrunden for at vi var med i kampen. De 3 dirigenter i midterforsvaret formåede hele tiden at dirigere forsvaret, så de kunne modstå hjemmeholdets angribere. Kristoffer Laursen tog fra i målet hele kampen og slutter med en redningsprocent på 44, med 17 redninger på 39 forsøg. En flot markering af hans kontraktforlængelse med klubben.

Kort ind i 2. halvleg kom Skanderborg foran med 3 mål og derefter kom hjemmeholdet ikke tættere på end 2 mål i resten af halvlegen. Forsvaret fortsatte det eksemplarisk Arbejde og var med til at sikre sejren på 28-22.

Publiceret 24 October 2020 16:00