Kristoffer Laursen bliver i Skanderborg Håndbold i yderligere to sæsonen. Arkivfoto: Ole Nielsen

Kristoffer Laursen, Skanderborg Håndbold (1). 22.08.2018. Santander Cup 2018-19 Herrer. Skanderborg Håndbold-Skjern Håndbold. Foto: Ole Nielsen. Ole Nielsen

Skanderborg holder på Kristoffer Laursen

Skanderborg Håndbold og keeper Kristoffer Laursen har forlænget samarbejdet, så det løber i yderligere to sæsonen. Det oplyser klubben.

Kristoffer Laursen kom til Skanderborg i 2015, og i Skanderborg Håndbold vurderer man ham til at være blandt de fem bedste målmænd i ligaen.

"Derudover har hans betydning for den vindermentalitet og det sammenhold, der er opbygget i truppen, været uvurderlig," siger Karsten S. Nielsen, sportschef i Skanderborg Håndbold og tilføjer:

"Vi er meget stolte over, at Kristoffer har valgt at blive i Skanderborg til trods for, at der var flere andre klubber, som viste stor interesse for ham. Når vi kan lave en aftale med en spiller på så højt niveau, skyldes det blandt andet, at vi har en række betydningsfulde competitive edges, som eksempelvis i dette tilfælde, hvor Kristoffer kan være tæt på sin familie og passe et bijob ved siden af håndbolden, hvor han hjælper sin far på Torrild Maskinstation. Derfor skal denne forlængelse også opfattes som et stort skulderklap til hele Skanderborg Håndbold, setuppet i og omkring klubben, vores partnere og ikke mindst hele området omkring Skanderborg."

Kristoffer Laursen er 31 år gammel, bor i Skanderborg med sin kone Pia og børnene Viktor og Emma.

Publiceret 21 October 2020 14:00