Katrine Larson nettede tre gange i nederlaget til Holstebro. I aften skal hun og holdkammeraterne igen i aktion, når Ajax gæster Skanderborg.

Katrine Larson nettede tre gange i nederlaget til Holstebro. I aften skal hun og holdkammeraterne igen i aktion, når Ajax gæster Skanderborg.

Bitter nederlag til Skanderborg

Bambusa Ligaen Holstebro Håndbold – Skanderborg Håndbold 27-26 (14-16) Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 7, Melina Kristensen 3, Emilie Ytting 3, Katrine Larson 3, Caroline Rasmussen 2, Sarah Kirkeløkke 2, Emilie Bech 2, Mathilde Storgaard 1, Stine Kristensen 1, Stine Baun 1 og Sarah Stougaard 1.

Fredag aften måtte Skanderborgs Ligadamer tage skuffede hjem fra Holstebro med et nederlag i bagagen.

"Lige nu er vi nok ikke så saglige og begrundede i årsagerne til nederlaget. Kort fortalt har vi for lange perioder, hvor vi kæmper med at lave mål. Det skal vi selvfølgelig have rettet op på. Ellers er vi ren og skær bare skuffede nu," siger træner Peter Jagd og fortsætter:

"Tirsdag har vi kamp igen, og allerede til næste træning skal vi rette fokus ind på den kamp. Det bliver en svær opgave, men det handler om at holde fokus på os selv og vores egen præstation.

Skanderborgs Ligadamer spiller på hjemmebane tirsdag 20. oktober kl. 18:30 mod Ajax København. Kampen vises på TV2 Sport, men spilles også som en del af et dobbeltarrangement, hvor herrerne kl. 20:30 møder SønderjyskE.

"Vi har brug for så meget opbakning, vi kan få, og håber derfor at vi kan fylde hallen så meget, som det nu engang er tilladt," siger Peter Jagd.

Publiceret 19 October 2020 10:45