Sofia Deen nettede 7 gange for Skanderborg i det smalle nederlag til Odense. Arkivfoto: Ole Nielsen

Sofia Deen, Skanderborg HŒndbold (15). 23.02.2019. HTH Ligaen (Kvinde HŒndbold Liga). Skanderborg HŒndbold-Viborg HŒndbold. Foto: Ole Nielsen

Skanderborg-damer var tæt på sensationen

Tabte blot med et enkelt mål til Odense

Bambusa Ligaen Skanderborg Håndbold – Odense Håndbold 25-26 (16-12) Skanderborgs målscorere: Sofia Deen 7, Emilie Ytting 4, Katrine Larson 4, Stine Baun 4, Caroline Rasmussen 2, Emilie Bech 1, Lotte Vestergaard 1, Mathilde Storgaard 1 og Stine Kristensen 1.

Onsdag aften var Skanderborgs Ligadamer yderst tæt på et point mod stjernerne fra Odense Håndbold. I en kamp der bølgede frem og tilbage, måtte Skanderborg desværre se sig slået 25-26 til allersidst.

Vi er ærgerlige. Det vil man altid være, når man ikke får point med fra tætte kampe

"Vi er yderst ærgerlige og skuffede over, at vi ikke lige fik sluttet med en scoring på det sidste angreb. Men vi er meget bevidste om, at hvis vi træffer gode beslutninger hver eneste gang, øger vi også chancen for at lykkes. Det sidste angreb var faktisk spillet rigtig fornuftigt, og selvom det endte med en angrebsfejl, er vi tilfredse med den tilspillede situation," siger siger træner Peter Jagd og fortsætter:

"Vi er også glade for, at vi formåede at holde stand, selvom vi i lang tid spillede angreb langt under niveau. Det blev for individuelt og for ’hakkende’. Det står så i kontrast til resten af kampen, hvor vi virkelig fik spillet noget flot og effektivt angrebsspil. Vi er ærgerlige. Det vil man altid være, når man ikke får point med fra tætte kampe. Men vi er også bevidste om, at vi skal blive ved med at træne godt, levere koncentrerede indsatser og træffe gode og velovervejede beslutninger."

Skanderborg møder 16. oktober Holstebro ude - og spiller hjemme 20. oktober kl. 18:30 mod Ajax København. Kampen vises på TV2 Sport, men spilles også som en del af et dobbeltarrangement, hvor herrerne kl. 20.30 møder SønderjyskE.

Publiceret 09 October 2020 13:00