UCS10 Fodboldlinjen klar til en spændende sæson

Fodboldlinjen på UCS10 i Skanderborg er kommet godt fra start i den nye sæson

Siden august måned og skolestarten har de 52 elever på UCS10 - 10. klassecenterets fodboldlinje oplevet stor individuel og holdmæssig succes. Eleverne kommer fra både Horsens, Silkeborg, Aarhus, Odder og Skanderborg Kommune.

Træning gør bedre

På UCS10 fodboldlinjen har eleverne ugentligt tre morgentræninger på kunstgræsbanen på fælleden. Samtidig med at flere af eleverne også har to til tre gange træning hjemme i den lokale klub.

Med et stort fokus på skadesforebyggende træning har samtlige elever været skadesfri i den første måned af UCS10 fodboldlinjen 2020/2021.

Ny sæson i Skoleligaen

Samtidig med træningerne deltager UCS10 fodboldlinjen også i den landsdækkende Skoleliga turnering med både et A og to B hold med over 150 hold fra hele landet.

UCS10 holdene møder blandt andre BGI Akademiet, Silkeborg Efterskole, Hou Maritime idrætsefterskole, Brøruphus efterskole, Skyum Idrætsefterskole, Hald Ege, Balle Idrætsefterskole, Flemming efterskole og mange flere.

Spændende forår i vente

2021 starter for UCS10 Fodboldlinjen med de afgørende puljekampe i Skoleliga turneringen og i marts måned venter fodbold studieturen. Studieturen går til Køln i Tyskland og Bundesliga-kampe, træninger og stadion og akademi besøg i Dortmund. I april måned skal UCS10 forsvare deres titel til de jysk-fynske mesterskaber for 10. klasser, som afvikles i Holstebro.

De tre foregående år har UCS10 vundet fodboldturneringen over 10. klasser fra blandt andet Silkeborg, Randers, Fredericia, Holstebro, Grenå og Assens.

Publiceret 01 October 2020 10:30