Kristoffer Laursen gjorde en forskel, da han kom på banen i lørdagens pokalnederlag. Arkivfoto: Ole Nielsen

Kristoffer Laursen gjorde en forskel, da han kom på banen i lørdagens pokalnederlag. Arkivfoto: Ole Nielsen

Pokaldrømme forduftede for Skanderborgs mænd

De grønne måtte se sig slået i egen hule med et enkelt mål

Santander Cup semifinale, Skanderborg Håndbold – TTH Holstebro 28-29 (17-16)

Mål Skanderborg: Mike Haack 7, Morten Balling 6, Mathias Bitsch 5, Cornelius Kragh 3, Marcus Mørk 2, Thomas Arnoldsen 2, Kristian Bonefeld 1, Nikolaj A. Nielsen 1, Mads Kalstrup 1.

Udvisninger:

Skanderborg: Cornelius Kragh 1

TTH: 3

Det bliver heller ikke i 2020, at Skanderborg Håndbolds herrer kan kalde sig pokalvinder. Semifinalen i Santander Cup blev nemlig tabt med 28-29 til TTH.

Det giver ingen mening at tale om fortjent eller ufortjent. Skanderborg kunne lige så godt være gået fra banen som sejrherrer, men de berømte marginaler var ikke på de grønblusedes side denne lørdag.

TTH indledte klart bedst, men anført af en storspillende Mike Haack fik Skanderborg kontakt, og da Kristoffer Laursen blev skiftet ind i Skanderborg-målet, var det Skanderborg, der var i teten - og førte med et enkelt mål, da de to hold nåede til pausen.

2. halvleg blev også lige. TTH bragte sig midtvejs i 2. halvleg foran 22-21. Skanderborg fik fat ved 23-23, hvorefter der fulgte en mindre stillingskrig, som Skanderborg vandt ved at bringe sig foran 25-23 med godt 11 minutter tilbage af kampen. Unge Thomas Arnoldsen vandt derefter en fysisk duel og bragte Skanderborg foran 26-23.

TTH reducerede dog til 26-25, men fik så en mand hældt ud i to minutter. Desværre for Skanderborg vandt TTH undertalsperioden 1-0 – og bragte sig kort efter foran 27-26 med fem minutter igen. Og også 28-26.

TTH fik igen en udvisning, og denne gang lykkedes de grønne at score, da Morten Balling sikkert omsatte et straffekast til 27-28 – og to minutter igen at spille. Det hjalp dog mindre, da TTH scorede i den anden ende. En fremragende Mike Haack fik med sin 7. scoring bragt Skanderborg tæt på en udligning. I den anden smed TTH bolden væk, hvilket gav Skanderborg chancen for en udligning. Men et stående skud fra Morten Balling blev reddet af TTH-keeperen – og så var tiden gået.

Alt i alt en rigtig god håndboldkamp, der desværre blev pakket ind i alt for meget ligegyldig muzak. Det ville være SÅ rart, hvis det var spillet og spillerne, der var i fokus - og ikke musikken. Og er publikum så veloplagt som til denne kamp, kan de sagtens finde ud af at klappe selv.

Publiceret 26 September 2020 16:30