Irma Christensen vandt bronze og Lars Madsen guld ved Polle Poen 2020. Privatfoto

Irma Christensen vandt bronze og Lars Madsen guld ved Polle Poen 2020. Privatfoto

Krolfere fik metal

En gruppe krolfspillere fra Livslang Idræt Skanderborg, LLI, har været til to stævner med succes.

Ved ØBI Open 2020 blev bedste dame fra LLI Irma Christensen med 108 salg, mens Lars Madsen fik guld med 86 slag. Der blev spillet igen om eftermiddagen, og her blev det til en ny omgang guld til Lars Madsen med 92 slag.

11. september var Krolferne fra LLI værter for krolfturneringen Polle Open 2020, der blev afholdt for 3. år af og for spillere i Region Østjylland. Turneringen er en gestus for det store arbejde, som tidligere idrætskonsulent Poul Sørensen, har lagt i at løfte krolfspillet hos DAI, Dansk Arbejder Idrætsforbund, til officiel landsdækkende konkurrencesport, godkendt af DIF, Danmarks Idrætsforbund.

For at eliminere fordelen ved hjemmebane, havde man lavet nye udslagssteder, så banerne var ukendte for samtlige 90 deltagere.

LLI deltog med 21 spillere, og efter spændende omspil om sølvmedaljerne i både dame- og herre rækken var der bronze til Irma Christensen med 101 slag, mens Lars Madsen havde spillet sig til guld med 95 slag. I herrerækken havde LLI 4 spillere med i Top 10 (95 - 99 slag).

Publiceret 22 September 2020 05:30