Hørnings divisionsdamer indledte sæsonen med en sejr. Pressefoto

Hørnings divisionsdamer indledte sæsonen med en sejr. Pressefoto

Fin start for Hørning

Håndbold Hørning Håndbold fik i søndags åbnet en ny håndboldsæson med triplestævne - og for første gang nogensinde i klubbens historie med tre divisionsseniorkampe efter to flotte oprykninger på herresiden i sidste sæson.

I den første kamp debuterede Hørning i 2. division herre, hvor GOG 2 var på besøg. Efter en flot 1. halvleg var Hørning bagud 17-21 og endte med at tabe 30-40.

"Vi skulle kæmpe mere for vores mål mod de høje og hurtige GOG-spillere, hvilket betød at kræfterne slap lidt op til sidst," lyder det.

2. holdet hos herrer debuterede i 3. division og spillede en forrygende kamp mod et af topholdene de sidste tosæsoner, Skovbakken. Hørning tog fusen på udeholdet fra start og var foran med helefem mål midt i 1. halvleg. Skovbakken vågnede, og det blev herefter en tæt affære med 11-11 i pausen og et slut resultat på 23-23. Er resultat, som er mere end godkendt.

Slutteligt bød det på 3. division damer og lokalopgør mod Stavtrup. Også her blev det spændende med et halvlegsresultat på 14-13 og til sidst en sejr på 28-27 til Hørning, der var bagud med tre mål otte min før tid. Så en god slutspurt af damerne.

cns

Publiceret 22 September 2020 13:00