FC Skanderborgs førstehold møder lærdag Varde i Skanderborg. Arkivfoto

FC Skanderborgs førstehold møder lærdag Varde i Skanderborg. Arkivfoto

FC Skanderborg klar til Varde

Lørdag står Jyllandsserie-herrer fra FC Skanderborg over for Varde, en kamp der spilles kl. 13 på team.blue arena i Skanderborg.

"Kampen mod Varde bliver vigtig i forhold til hvorhenne i tabellen, vi skal kæmpe. Heldigvis er holdene i rækken meget lige og ingen er stukket af endnu. Men med de forkerte resultater kan der komme et hul ved et nederlag og det skal vi undgå," lyder det fra FC Skanderborg.

Varde, som er reservehold for klubbens Danmarksseriehold, er startet godt indtager på nuværende tidspunkt indtager en tredjeplads med 7 point, mens FC Skanderborg har indsamlet 6 point via to sejre og to nederlag.

"FC Skanderborg har flere overraskelser med til kampen mod Varde, og holdet, der skal kæmpe om point, bliver offentliggjort en time før kampstart.

"Vores helt store udfordring ligger i de første 20 minutter af kampen, for her 'plejer' vi at komme bagud, hvilket er sket i alle de fire forudgående kampe. Vores styrke er de sidste 20 minutter, hvor vi har vist, at vi har mest energi og haft momentum," fortæller klubben.

Publiceret 02 September 2020 12:30