Tennisbanerne i Dyrehaven hos Skanderborg Lawn Tennisklub har sydet af god energi.

Tennisbanerne i Dyrehaven hos Skanderborg Lawn Tennisklub har sydet af god energi.

Tennisskoler er en kæmpe succes

Tennis Tennisbanerne i Dyrehaven hos Skanderborg Lawn Tennisklub har sydet af god energi fra 42 børn og unge, der har været på tennisskole. Tennisklubben plejer at afholde tennisskole en enkelt uge om året, men i år har søgningen været så stor, at man ikke bare har haft fulde huse i denne uge, men også har afholdt en extra tennis-SFO’er i starten af skolernes sommerferie.

Thomas Høi fra tennisklubbens ungdomsudvalg er utrolig glad for den store interesse for tennis blandt de tilmeldte børn og unge. Tennisskolerne er nemlig ikke kun for medlemmer af klubben, men også for børn, der ikke har prøvet at spille før.

"Vi har generelt oplevet en øget stigning i antallet af medlemmer i tennisklubben i løbet af i år – også blandt børn og unge. Det er vi glade for. Men det er også en sjov og udfordrende sport, hvor børnene har det sjovt, og der er et godt socialt fællesskab," fortæller han.

Undervisningen på årets tennisskoler er på bedste vis forestået af en flok engagerede ungdomstrænere fra klubben – til trods for, at opgaven i år har været tre gange så stor som normalt, lyder det.

cns

Publiceret 11 August 2020 14:00