Mathilde Storgaard i hvidt, afløser Sidsel Mejlvang i grønt på stregen i Skanderborg. Arkivfoto: Ole Nielsen

Mathilde Storgaard i hvidt, afløser Sidsel Mejlvang i grønt på stregen i Skanderborg. Arkivfoto: Ole Nielsen

Skanderborg får stregspiller fra Aalborg

Stregspiller Mathilde Storgaard skifter fra den kommende sæson til Skanderborg Håndbold. Det fortæller klubben.

Hun kommer til fra EH Aalborg og har flere sæsoners erfaring i ligaen fra forskellige klubber – noget som trænerteamet er sikre på, de vil nyde godt af.

"Mathilde bliver uden tvivl en stærk tilføjelse til truppen. Først og fremmest har hun nogle kompetencer i både angrebs- og forsvarsspillet, som vi har savnet lidt den seneste sæson og derfor glæder os til at få med på holdet. En dygtig forsvarsspiller i et 6-0 forsvar, og en højde der giver nogle andre indspilsmuligheder, end vi den seneste sæson har haft så mange muligheder for at bruge."

"Vi skal heller ikke underkende hendes erfaring. Mathilde har bl.a. erfaring fra toppen af Ligaen i Viborg HK og den seneste sæson erfaring fra bunden af Ligaen med EH Aalborg. Hun ved derfor, hvad ligahåndbold handler om! Den erfaring glæder vi os til at gøre brug af," lyder det fra klubben.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at spille for Skanderborg Håndbold. Klubbens kultur og spillestil er noget, som tiltaler mig meget. Jeg håber på at kunne bidrage med noget erfaring og ro til holdet, når jeg trækker den grønne trøje over hovedet," siger Mathilde Storgaard om skiftet.

Publiceret 22 June 2020 15:00