Medaljeskamlen ved HI Petanques klubmesterskaber: Fra venstre nr. 3 Bodil Brochmann, nr. 2 Birgit Neve og nr. 1 Laura Andersen. Privatfoto

Medaljeskamlen ved HI Petanques klubmesterskaber: Fra venstre nr. 3 Bodil Brochmann, nr. 2 Birgit Neve og nr. 1 Laura Andersen. Privatfoto

Petanque:

Klubmestre blev kåret

HI-Skanderborg Petanque afholdt onsdag 10. juni 'Klubmesterskab i Single' - efter at have været meget i tvivl om, hvorvidt det var muligt at afvikle pga. coronakrisen.

Der er 46 spillere i klubben, og 26 deltagere mødte op til klubmesterskabet, hvor man efter fire kampe kunne kåre Laura Andersen, som også er den ældste spiller i klubben, som mester. Hun har været med, siden klubben blev startet op for 21 år siden

"Laura var suveræn vinder i alle 4 kampe, så et stort til lykke til hende," udtaler formanden for Skanderborgs største og ældste petanqueklub, Lotte Lauritzen.

Klubbens store forårsstævne 5. april måtte aflyses, men heldigvis kan alle de, der havde tilmeldt sig, se frem et efterårsstævne 20. september.

HI-Skanderborg petanque er så heldige at have et stort baneareal, så man har også kunnet træne de sidste 14 dage, fordi banen kan inddeles i sektioner.

"Alle har været helt fantastiske til at overholde reglerne til punkt og prikke, men vi kunne også mærke, at der var et stort behov for at komme ud og være mere sociale på den rigtige måde," siger formanden.

Publiceret 18 June 2020 08:00