Bestyrelsen i Skanderborg Karate Akademi: Fra venstre Torben Wallner (formand), Frank Lind Mikkelsen, Sissel Wallner og Michael Boeriis. Privatfoto

Bestyrelsen i Skanderborg Karate Akademi: Fra venstre Torben Wallner (formand), Frank Lind Mikkelsen, Sissel Wallner og Michael Boeriis. Privatfoto

Goddag til Skanderborg Karate Akademi

Ny karateklub har også fokus på selvforsvar

Af
Claus Sonne

Skanderborg Karate Akademi er navnet på en ny forening, der blot har få uger på bagen. Og selv om navnet siger Skanderborg, så er basen Hørning.

"Vi har store ambitioner om at markere os både nationalt og internationalt, og der klinger Skanderborg af lidt mere," fortæller formand Torben Wallner.

Der findes allerede karateklubber i lokalområdet, men i Skanderborg Karate Akademi vil man gå en anden vej end hos kollegaerne.

"Ud over selve karatedelen har vi også fokus på selvforsvar og praktisk anvendelse, og vi har instruktører med erfaringer indenfor for flere forskellige typer af kampsports- og selvforsvarssystemer. Vi har både fokus på bredde og elite, og vi er nogle i klubben, der brænder for at udvikle store talenter," lyder det fra Torben Wallner, der sender sine medlemmer i aktion tirsdag, onsdag, torsdag samt søndag i Hørning Idrætscenter og på Bakkeskolen.

"Lige nu er vi underlagt nogle coronaregler, så vi er nødt til at køre med et andet set-up. Vi har blandt andet haft store fornøjelse af online-træning med udenlandske kapaciteter," siger Torben Wallner.

Publiceret 30 May 2020 09:30