Kristoffer Laursen er kåret som bedste ligaherre i Skanderborg. Foto: Ole Nielsen

Kristoffer Laursen er kåret som bedste ligaherre i Skanderborg. Foto: Ole Nielsen Ole Nielsen

Skanderborg Håndbold kårer årets ligaspillere

Der var tæt løb i Skanderborg Håndbolds kåring

Af
Claus Sonne

Sofia Deen og Kristoffer Laursen er kåret til årets spillere i de to ligatrupper hos Skanderborg Håndbold. Der er tale om en afstemning, der har kørt online.

Sofia Deen fik 28,74 procent af de afgivne stemmer, hvilket var 6 procent flere end nummer to. Det sker efter en sæson, hvor den eksplosive venstreback endte som nummer seks på topscorerlisten i damernes liga.

Deen scorede i alt 110 mål, hvoraf de 30 kom via straffekast. Hun havde i alt 275 afslutninger i sine 23 ligakampe, og dermed har hun afsluttet mere end nogen anden i den bedste række hos kvinderne. Den samlede scoringsprocent blev 41,1.

Sofia Deen havde samtidig hele 77 assists, hvilket giver en 5. plads på listen over alle ligaspillere. Og med 11 udvisninger endte hun som nummer 11 på rækkens bisseliste med 0,48 udvisninger pr. kamp.

Kristoffer var en mur

Kristoffer Laursen fik 21,71 procent af de afgivne stemmer i Skanderborg Håndbolds afstemning. Det var blot 0,57 procent flere end nummer 2 i afstemningen. Kristoffer Laursen, også kendt som 'Borgmesteren fra Torrild', kan se tilbage på en sæson, hvor han modtog flest skud af alle i herrernes liga. Hele 762 gange blev bolden tævet mod Laursen, der kvitterede med at redde 32 procent af alle skuddene. Det giver en samlet 9. plads, når der kigges på samlede redningsprocenter blandt ligaens keepere. Laursen reddede 18 af 60 straffekast, hvilket givet en redningsprocent på 30 - og det overgås kun af tre andre målmænd i rækken.

Publiceret 21 May 2020 09:00