Sidsel Mejlvang & Co. er havnet i en omgang kaos-suppe, men næste sæsons ligastatus burde være 100 procent sikker. Arkivfoto: Ole Nielsen

Sidsel Mejlvang & Co. er havnet i en omgang kaos-suppe, men næste sæsons ligastatus burde være 100 procent sikker. Arkivfoto: Ole Nielsen

Trods kaos:

Skanderborg føler sig helt liga-sikker

Cheftræneren tror ikke sæsonen kommer i gang igen

Af
Claus Sonne

Egentlig var håndboldsæsonen slut, hvilket betød, at Skanderborgs ligadamer reddede livet med hiv og sving, mens Aalborg måtte rykke ud. Men nu er den beslutning omstødt. I princippet Skanderborg derfor stadig er i nedrykningsfare. Og dog.

"Jeg tror ganske enkelt ikke på, at vi kommer i gang med at spille håndbold igen her og nu, så sæsonen kan gøres færdig. Så jeg er helt rolig i forhold til, at vi også spiller i ligaen i næste sæson. Jeg overvejer faktisk ikke andre muligheder," siger Jeppe Vestergaard, cheftræner for Skanderborg Håndbolds ligadamer og fortsætter:

"Hvis vi skal i gang igen og spille afgørende kampe, vil det kræve en længere genoptræning, hvis ikke vi skal se et hav af skader. Så igen: Jeg tror på, at sæsonen endegyldigt er slut rent spillemæssigt. Så kan der ske noget på skrivebordet, men det kan ikke bringe os i fare."

Skanderborg-damerne spillede den seneste kamp 4. marts, og Jeppe Vestergaard er træt af den måde, sæsonen sluttede på.

"Det er positivt, at vi redder os fra nedrykning, men alt andet er godt nok trist. Og jeg frygter, at vores sport bombes langt tilbage," siger han.

Publiceret 15 May 2020 16:00