Sofie Alnor stopper i Skanderborg Håndbold. Arkivfoto: Ole Nielsen

Sofie Alnor, Skanderborg Håndbold (3) 18.10.2019. HTH Ligaen (Kvinde Håndbold Liga). Skanderborg Håndbold-NFH Foto: Ole Nielsen

En ud, en ind og en der bliver i grønt

Det bliver et farvel til venstrefløjen Sofie Alnor

Håndbold Venstrefløjen Sofie Alnor stopper efter tre sæsoner i Skanderborg Håndbold i klubben efter denne sæson.

"Man er selvfølgelig altid lidt ærgerlig, når man må vinke farvel til en talentfuld spiller, som altid giver den fuld gas til træning og kamp. Sofie har gennem sin tid i Skanderborg virkelig udviklet sig meget, og derfor er det også helt naturligt at hun nu rykker videre," siger cheftræner Jeppe Vestergaard, der til gengæld kan glæde over tilgang af højrefløj Melina Kristensen, der kommer til fra Horsens.

"I Melina får vi en yderst seriøs og ambitiøs spiller, og vi glæder os enormt meget til i fællesskab at udvikle hende kompetencer i den kommende sæson. Melina har i år primært spillet på U19 holdet i Horsens, men har i flere omgange vikarieret på ligaholdet. Blandt andet med stor succes da vi selv var på besøg i Horsens i efteråret," Vestergaard.

"Jeg har valgt Skanderborg, fordi der er et meget professionelt setup omkring klubben, og så er det er meget spændende projekt der er bygget op omkring holdet, som jeg godt kunne tænke mig at være en del af," siger Melina Kristensen.

Skanderborg Håndbold har desuden forlænget med Stine Baun.

Publiceret 13 April 2020 10:00