Sidsel Mejlvang forlader Skanderborg efter denne sæson. Arkivfoto: Ole Nielsen

Sidsel Mejlvang forlader Skanderborg efter denne sæson. Arkivfoto: Ole Nielsen

Mejlvang skifter til Randers HK

Stregspiller Sidsel Mejlvang har spillet sin sidste kamp i Skanderborg Håndbold med udgangen af denne sæson - i hvert fald i denne omgang. Hun fortsætter i Randers HK.

"Jeg har kun haft fornøjelsen af at træne Sidsel i en enkel sæson, men hendes betydning for holdet og klubben er helt enorm og hun bliver meget svær at erstatte. Hun har været en af grundpillerne på holdet i 4 sæsoner og er altid klar til at tage et stort ansvar uanset opgaven. Sidsel går altid forrest og har været en sindssygt vigtig brik i at skabe den kollektive kultur der i dag kendetegner holdet," lyder det fra cheftræner Jeppe Vestergaard.

"Det er heldigvis ikke et farvel til håndbolden for Sidsel der har fået et tilbud hun ikke kunne sige nej til. En mulighed der i højere grad ville kunne give hendes hverdag sammenhæng hvor hun de seneste sæsoner har arbejdet mange timer ved siden af håndbolden på en skole i Aarhus. Det gør altid ondt at miste dygtige spillere, men samtidig er vi i Skanderborg Håndbold stolte over at sende spillere videre til klubber højere i tabellen. Vi takker Sidsel mange gange for hendes enorme indsats og ønsker hende held og lykke fremover," lyder det fra klubbben.

Publiceret 02 April 2020 08:00