Susanne Ørtenblad er 'Årets Ildsjæl' i JHF Kreds 1. Kredsformand Henrik Larson overrakte prisen. Privatfoto (desværre ikke knivskarpt)

Susanne Ørtenblad er 'Årets Ildsjæl' i JHF Kreds 1. Kredsformand Henrik Larson overrakte prisen. Privatfoto (desværre ikke knivskarpt)

Til lykke: Susanne Ørtenblad kåret som 'Årets Ildsjæl'

Hørning-lederen blev hædret af Kreds 5

Hørning Håndbold havde indstillet Susanne Ørtenblad til titlen som 'Årets ildsjæl' i JHF kreds 5. Og indstillingen 'gik hjem'.

Klubben skrev følgende i sin indstilling:

Susanne har et helt særligt 'drive' og et kæmpe hjerte for håndbolden og Hørning Håndbold er heldige at have en som Susanne.

Susanne har været frivillig og en drivkraft i Hørning Håndbold i en menneskealder. Hun er et forbillede for mange af vores unge frivillige både som idrætsleder og træner. Susanne er en del af vores bestyrelse, men også vort sportslige udvalg, som står for rekruttering af trænere og ung trænere. Susanne gør en kæmpe forskel i vores forening, hun er med sit store hjerte for håndbolden med til at inspirere og fastholde både spillere og frivillige i vores klub og er medvirkende til de gode rammer og det fantastiske sammenhold, som vi har i Hørning Håndbold.

Udover at være foreningsleder, så finder Susanne også tid til træner gerningen både på tumle-bold og U11 drenge. Derudover er hun i gang med at uddanne sig som motorikvejleder og har i den forbindelse startet weekend familiedage op for de 0-5-årige sammen med hendes tumle team. P.t. er det i indeværende sæson blevet til 3 familiedage med fokus på motorik. Her kan småbørnsforældre uden at være en del af en forening møde op og ”snuse” til foreningslivet eller blot komme for hygge og motorikvejledning til deres børn. Hørning Hallen forvandles på disse dage til en stor motorik og sanse bane – et sandt paradis for familiesamvær og ikke mindst med mulighed for at få gode råd og vejledning med hjem om motorisk udvikling fra vores dygtige frivillige.

Ovennævnte er blot lidt af de mange opgaver Susanne løfter i vores forening. Der bliver brugt et utal af frivillige timer hver uge på håndbolden og for dette er vi hende yderst taknemmelig. Vi håber, at Susanne kommer i betragtning til denne fornemme pris, hvilket ville være et kæmpe skulderklap og en måde hvorpå, vi som forening kan vise vores taknemmelighed for hendes kæmpe arbejde i håndboldens tegn.

Publiceret 20 March 2020 08:00