Der lukkes ned i sportens verden de kommende 14 dage. Det gælder således også Ry Hallerne, der har bragt dette opslag på sin Facebook-side.

Der lukkes ned i sportens verden de kommende 14 dage. Det gælder således også Ry Hallerne, der har bragt dette opslag på sin Facebook-side.

Også sporten er coronaramt

I bl.a. Ry Håndbold afventer man spændt, hvordan coronaudbruddet påvirker sporten

Af
Claus Sonne

Sportens verden er gået i stå sammen med store dele af Danmark. Det betyder eksempelvis, at Skanderborgs ligaherrer ikke kommer til at spille Final4, alias pokalfinale, i den kommende weekend.

Alle sportsgrene under Danmarks Idrætsforbund har nemlig indstillet aktiviteterne. Og det var ikke nogen svær beslutning, fortæller Lone Madsen, formand for Ry Håndbold.

"Vi følger naturligvis de anbefalinger, der er kommet om at stoppe de forskellige aktiviteter. Så det var en nem beslutning af træffe, også en beslutning vi havde forberedt os på kunne blive nødvendig. Derfor kunne vi melde meget hurtigt ud onsdag aften," fortæller hun.

I Ry Håndbold afventer man nu, hvad den kommende tid byder på. I første omgang har man lukket ned i 14 dage, men det kan vise sig, at der skal mere til for at inddæmme coronaviruset.

Noget af det, man i Ry Håndbold kigger frem mod, er stævnet 'Svane Cup', der afvikles i Aalborg og omegn fra 16.-18. april.

"Vi bruger stævnet som sæsonafslutning og håber naturligvis, at vi kan komme afsted. Men vi kan ikke gøre andet end at afvente, hvad arrangørerne melder ud," konstaterer Lone Madsen, der også kan notere sig, at Ry Hallerne lukker i de næste 14 dage.

Det kan godt blive hårdt for de unge mennesker, at de ikke kan komme til at spille håndbold så længe?

"Jeg er sikker på, at de sagtens kan forstå det. Og der er ingen vej uden om en midlertidig nedlukning," lyder det fra Lone Madsen.

Publiceret 13 March 2020 05:00